Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький ЦНАП шукає адміністратора

Славутицький ЦНАП шукає адміністратора фото

Славутицький центр надання адміністративних послуг шукає адміністратора. Якщо ви бажаєте постійно розвиватись, прагнете допомагати людям і працювати у сучасних комфортних умовах, то ця посада саме для вас.

За інформаціє Центру надання адміністративних послуг, людина, що претендує на цю посаду, має володіти певними діловими та особистісними якостями.
Ділові якості: аналітичні здібності, вміння працювати в команді, стресостійкість, вміння чітке формулювати свою думку.  
Особисті якості: дисциплінованість, акуратність, відповідальність, орієнтація на результат, контроль емоцій.

Робота в ЦНАПі,  перш за все, це щоденне навчання. Адже спілкування з людьми, надання консультативної та правової допомоги є безпосереднім джерелом інтелектуального зростання.

Водночас, ця робота не є легкою, адже покладає на кожного з працівників велику відповідальність. Консультування громадян, прийом документів та правильне їх оформлення потребують великої обізнаності.

В нашій роботі  важливо уважно вислухати людину. Це дає змогу правильно проконсультувати та порадити найкращий шлях вирішення питання.  
В колективі ЦНАП хочемо бачити людей, які є командою, яка робить одну справу,- інформують у Центрі надання адміністративних послуг.

 

Якщо ви  бажаєте приєднатися до команди Славутицького ЦНАПу, надсилайте своє резюме з 26.10.2022 по 07.11.2022 на електронну скриньку: uap@slav.gov.ua
ПРИЙОМ НА РОБОТУ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СПІВБЕСІДИ!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: