Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі розпочинають запуск тепла в будинки. Є графік підключення

У Славутичі розпочинають запуск тепла в будинки. Є графік підключення фото

У Славутичі розпочинається запуск тепла у перші квартали, згідно з графіком він триватиме чотири дні.

Уже сьогодні першими відчують потепління у своїх помешканнях жителі Київського кварталу. У другій половині дня відбудеться запуск тепла у Талліннський, Ризький та Вільнюсський квартали.

Наступного дня, 27 жовтня, до системи опалення ЦТП-5 підключать  Тбіліський, Бакинський, Єреванський квартали зранку. У тругій половині дня тепло надійде до помешкань Чернігівського кварталу.

28 жовтня з опаленням  будуть мешканці Деснянського, Дніпровського, Поліського кварталів. Наступного дня тепло надійде до Добринінського кварталу. 

Цього ж дня вже тепло буде у центральній частині міста та у районі Привокзальної площі. У школах з'явиться тепло з понеділка.

Нагадаємо, що у Славутичі уже підключили до опалення приміщення міської лікарні ще на початку жовтня.

Читайте також: У Славутичі фактично розпочато опалювальний сезон

Комунальники повідомляють, що лише через 4 години після запуску відповідного ЦТП, Контакт-центр почне приймати заявки щодо відсутності опалення у квартирах. До цього часу ще триватимуть відповідні роботи щодо перевірки підключень.

Заявки можна буде подавати за номерами телефонів Контакт-центру:

2-15-81, 1581, 2-28-16, 0957277826

Прохання, телефонувати на номер 0730970179  тільки в разі аварійних заявок, таких як: топить квартиру, підвал, іскрить щиток, пропала напруга, не працює ліфт або застрягли в ліфті.

Диспетчер на зміні одна, тому відповісти одночасно на два або більше телефонів вона не може. Зателефонуйте пізніше, якщо вам не відповіли відразу.

Дякуємо за розуміння! 

За інформацією Славутицької міської ради

Фото з відкритих джерел

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: