Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька лікарня поповнюється новим обладнанням

Славутицька лікарня поповнюється новим обладнанням фото

Славутицька лікарня отримала допомогу із Тайваня: 25 жовтня прибула партія функціональних механічних лікарняних ліжок, які забезпечать комфортне перебування пацієнтів КНП "Славутицька міська лікарня".

Славутицька міська рада висловлює вдячність за допомогу благодійній організації «Команда Тайваню», в особі координаторів Ольги Куліш, Лінь Юе та Пресвітеріанської церкви на Тайвані. Окрема подяка Юрію Рєпеху за доставку та благодійникам за увагу до Славутича, адже кожна допомога для нашої лікарні – це крок до покращення якості надання медичних послуг у місті. Разом ми сила!

Нагадаємо, завдяки  Центру громадського здоров’я України та Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА, славутицькі медики також отримали нове медичне обладнання. Надсучасний газоаналізатор - переносна автоматична система для вимірів газів та хімічного складу крові необхідні при наданні невідкладної допомоги хворим.

А 14 жовтня наша лікарня, за розподілом ДОЗ КОДА, отримала сучасне медичне обладнання: два спеціальні холодильника та морозильну камеру для зберігання вакцин. Найближчим часом представниками фірми виробника обладнання буде встановлене у лікарні.

Дякуємо усім причетним до поновлення нашої лікарні новим сучасним  та необхідним обладнанням!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: