Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Увага! Можливе повне відключення електроенергії в місті. Як це відбуватиметься?

Увага! Можливе повне відключення електроенергії в місті. Як це відбуватиметься? фото

Через значні пошкодження в енергетичній системі України, ЗАВТРА з 07-00 до 23-00 можливе ПОВНЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ МІСТА від енергопостачання!

Про це повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев сьогодні ввечері.

"Будьте до цього готові: приготуйте їжу сьогодні, зарядіть гаджети, майте запаси води.

Навіть якщо відключення о 07-00 не відбудеться, нам всім треба МАКСИМАЛЬНО!!! з 07-00 і до 23-00 ЗНИЗИТИ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ!", - попередив міський голова.

За інформацією Національної енергетичної компанії «Укренерго»,  20 жовтня по всій Україні можуть бути відключення світла з 7:00 до 22:00. Де саме та в який час, потрібно дивитися на сайтах обленерго.

«Відключення будуть почергові - тривалість черги також визначає обленерго, але не більше 4 годин», – йдеться у повідомленні.

Причина завтрашніх обмежень – дефіцит потужності в системі.

У компанії наголошують, що це вимушений крок. З 10 жовтня українська енергосистема зазнала атак ворога більших, ніж за 8 місяців війни. Сьогодні, 19 жовтня, цивільна інфраструктура знову була атакована.

«Не виключаємо, що з настанням холодів ми проситимемо про вашу допомогу частіше», – зазначають в «Укренерго».

Укренерго закликало подбати про те, щоб до завтра, до 7.00 ранку наступного дня мешканці мали заряджені телефони, павербанки, запас води, ліхтарики і батарейки до них, а також теплі шкарпетки та ковдри.

Як зазначив голова Офісу президента Кирило Тимошенко, віялові відключення стосуються жителів усіх областей країни. Крім того, від завтра в містах буде обмежене використання вуличного освітлення.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: