Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький сервісний центр Пенсійного фонду обслуговує найбільшу кількість "пенсіонерів-чорнобильців" в Україні

Славутицький сервісний центр Пенсійного фонду обслуговує найбільшу кількість "пенсіонерів-чорнобильців" в Україні фото

Сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, що в м. Славутичі, обслуговує найбільшу кількість "пенсіонерів-чорнобильців", більшість яких працювали, чи й до тепер працює на Чорнобильській АЕС.

За повідомлнням Пенсійний фонд Київської області, Славутицький сервісний центр  ПФУ хоч і є найвіддаленішим куточком Київщини, але не залишається без уваги керівництва Фонду. 

І сьогодні, 19 жовтня, керівництво Головного управління здійснило черговий робочий візит до даного сервісного центру, де відбулася робоча нарада, під час якої спеціалісти отримали інформацію про зміни, які відбулись в організації роботи Головного управління, а також практичну допомогі у робочих питаннях.

Під час візиту керівництво Пенсійного фонду Київщини мало зустріч зі Славутицьким міським головою Юрієм Фомічевим, з яким налагоджена багаторічна взаємодія та співпраця у вирішенні виробничих питань щодо пенсійного забезпечення громадян Славутича.

Окремо варто відзначити неодноразове сприяння в частині покращення умов прийому громадян, а також роботі щодо погашення заборгованостей перед Пенсійним фондом України підприємствами регіону.

В конструктивному діалозі Юрій Кирилович зазначив, що нарікання на роботу працівників Головного управління від мешканців міста відсутні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: