Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Герої моєї країни

Герої моєї країни фото

За результатами конкурсу дитячого малюнка "Герої моєї країни", який Організація Молоді ППО ЧАЕС проводила до Дня захисника та захисниці України, відзначили відповідними подяками і подарунки не тільки переможців, а учасників конкурсу.

За інформацією Організації Молоді ППО ЧАЕС, подія нагородження маленьких художників відбулася у понеділок, 17 жовтня, в Офісі підтримки громадських ініціатив м.Славутич.

Діти намалювати тематичні малюнки та за допомогою дорослих розмістили їх на фейсбук-сторінці Організації молоді ППО ЧАЕС. Усі охочі мали змогу своїми вподобайками підтримати найкращі роботи.

Кожен малюнок був вартий уваги, тож усі 23 учасника віком від 6 до 14 років конкурсу отримали подарунки! Лідери голосування отримали набори для творчості, решта учасників - книжки, крім того, всі знайшли у своїх пакунках цукерки. Щиро дякуємо кожному за творчість та активність! 

Частина малюнків учасників конкурсу вже вирушила до наших воїнів на лінію фронту. Хто ще не встиг і бажає передати захисникам свої малюнки, напишіть нам про це і ваші малюнки теж вирушать туди, де тривають зареклі бої за Україну.

Захисники і захисниці України потребують нашої підтримки, адже вони щодня боронять державу саме заради світлого майбутнього наших дітей під мирним небом вільної й неподільної України!

Пам'ятаймо про це, донатимо на ЗСУ і віримо в перемогу України! 

Наближаємо перемогу разом!

#ОМ_ЧАЕС #Славутич #ОМА

#ЧАЕС #Атомпрофспілка

#OM_Atomprofspilka #Atomprofspilka

#ChNPP #om_chnpp #slavutych

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: