Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не старіють душею ветерани Чорнобильської АЕС

Не старіють душею ветерани Чорнобильської АЕС фото

У понеділок, 17 жовтня, на засіданні Громадської ради з розвитку міста, що проводилась під керівництвом Почесного мера Славутича - Володимира Удовиченка, міський голова Юрій Фомічов під оплески присутніх вручив Почесну грамоту ветерану атомної енергетики, ветерану Чорнобильської АЕС, учаснику ліквідації наслідків комітету ППО ЧАЕМ, нині пенсіонеру, члену громадської ради з розвитку міста Славутича, активному члену славутицької громади, патріоту рідного міста - Олександру Забірченку з нагоди 75-річчя з дня народження.

 

Дійсно, не старіють душею ветерани. Олександр Петрович і сьогодні активно працює у громадській раді, зустрічається з молоддю, бере активну участь у соціальному та суспільному житті Славутича.

Ми вітаємо його з цією знаменною датою, дякуємо за активну життєву позиції та бажаємо здоров'я, благополуччя та довгих років життя. Слава Україні! Героям слава!

Вадим ІВКІН

Олександр Забірченко  з Віталієм Горшковим роздивляються фото, на якому серед колег - працівників Чорнобильської АЕС Олександр Лелеченко, який загинув під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Олександр Забірченко у Верховній Раді України під час громадських слухань, приуроченим роковинам аварії на ЧАЕС.

Читайте також: Олександру Забірченку – 75!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: