Завантаження ...

Дякуємо за ощадливе споживання електроенергії!

Дякуємо за ощадливе споживання електроенергії! фото

Київ та весь центральний регіон провели вечір 15 жовтня без примусових обмежень споживання електроенергії. Це прямий результат того, що у вечірні години українці свідомо обмежили користування електроприладами.

За інформацією НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo, споживачі Києва та області разом зменшили споживання на 7%. Найсвідомішими щодо зменшення споживання стали мешканці Чернігівської області, їх результат - майже 20%.

Ви допомогли енергетикам подолати наслідки чергового варварського обстрілу енергетичної інфраструктури, а також вберегли регіон від примусових відключень електроенергії.

Ми щиро дякуємо споживачам за кожен не спожитий ввечері кіловат електроенергії та за кожну вимкнену лампочку або електроприлад.

Коли ви свідомо обмежуєте споживання електроенергії:

- ви бережете «поранену» обстрілами енергосистему від перенавантаження. Це дає змогу нашим фахівцям прискорити її «реабілітацію»;

- ви допомагаєте країні зекономити вугілля, яке буде так потрібно тепловим електростанціям взимку для виробництва електроенергії;

- ви заощаджуєте власні кошти, адже за електроенергію сплатите менше за підсумками місяця.

І головне - коли ви обмежуєте власне споживання, це дає змогу нашим диспетчерам не вводити графіки примусових відключень. Кожна виключена у вечірню годину пральна машина - це можливість для інших бути зі світлом.

Ми всі робимо свій вклад у нашу Перемогу. Допомогаємо волонтерам, донатимо для героїчних ЗСУ. Відтепер до цього списку ви можете додати допомогу енергетикам. І це просто.

Не треба сидіти в темряві. Вимкніть хоча б один електроприлад з розетки у вечірні години, вимкніть зайве освітлення у приміщеннях, розкажіть про ощадливе споживання своїм рідним, друзям та сусідам.

Споживаючи енергію розумно, ми разом тримаємо #EнергетичнийФронт.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия