Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Парасолька для планети

Парасолька для планети фото

В рамках Днів сталої енергії у Славутичі відбулась екологічна акція «Парасолька для планети. Висади дерево – допоможи декарбонізації простору землі».

10 дубів з’явилося сьогодні на галявинці біля Кіноконцертного комплексу. До акції долучилися волонтери Молодіжний простір м. Славутич та Молодіжна рада "Майбутнє Славутича". А підготували саджанці до висадки працівники служби озеленення КП «ЖКЦ».

Славутич – зелене та екологічне місто, яке турбується про чисте майбутнє нашої планети.

Нагадаємо, 2 жовтня у залі засідань виконавчого комітету відбулося перше засідання Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» 20-го скликання, яка налічує 21 депутата.

На початку засідання новообраних депутатів молодіжної ради привітали міський голова Юрій Фомічев та заступник голови Київська обласна державна адміністрація Віталій Власюк. Пан Віталій зазначив, що зараз, для світової спільноти, молодь є одним із рупорів України у війні проти росії і за такою активною, креативною та сміливою молоддю - майбутнє нашої країни.

Голова Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" попереднього скликання Катерина Буката підбила підсумки діяльності молодіжної ради у минулому році, а нова очільниця молодіжної ради Софія Шапар намітила робочі плани на майбутнє. Далі усіх кандидатів урочисто посвятили у депутати.

Цікавився Віталій Власюк і молодіжною політикою у Славутичі. Він відвідав Молодіжний простір м. Славутич, який на сьогоднішній день став осередком волонтерської діяльності, центром психологічної допомоги та дозвілля.

Побував на акції “Допомога ЗСУ”, яку організували активісти Молодіжної ради та Молодіжного простору.

Потому заступник голови КОДА ознайомився зі станом спортивних споруд міста.

Славутицька міська рада

Молодіжна рада "Майбутнє Славутича"

КП "ЖКЦ" м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: