Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Всесвітній день учителя – 5 жовтня: вітаємо наших освітян! (фоторепортаж)

Всесвітній день учителя – 5 жовтня: вітаємо наших освітян! (фоторепортаж) фото

Війна вносить свої корективи в наше життя. У п’ятницю, в Славутичі був день жалоби у зв’язку з прощанням з Героєм Юрієм Віхарєвим, тому відзначення Дня освітянина перенесли на інший день.

В переддень Всесвітнього дня вчителя, у фойє Палацу дітей та молоді зібралися представники освітянської роботи - шкіл, ліцею, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, міського відділу освіти.

Відкриваючи збори, присвяченні професійному святу начальник Управління освіти і науки Славутицької міської ради Ніна Єрьоміна у вітальному слові підкреслила, що освітяни Славутича завжди  наполегливо виконували свої професійні обов’язки, високо тримали планку українського вчителя і які с гордістю можуть говорити про своїх вихованців, які сьогодні гідно боронять нашу землю від окупантів-рашистів.

Хвилина мовчання.

Після вступної промови вона вручила Подяки МОН України вчителю історії та географії, ЗОШ № 3 Аллі Савицькій, вчителю інформатики Славутицького ліцею - Володимиру Шаповалу, вихователю закладу дошкільної освіти № 8 "Теремок", Центру Софії Русової - Ларисі Яковчук.

Грамоти Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації отримали:

Людмила Божук - учитель-логопед ЗДО «Центр розвитку дитини» Центр розвитку дитини м. Славутич;

Оксана Донець - вихователь ЗДО «Калинка» Калинка Славутич;

Оксана Проценко - методист Палацу дітей та молоді;

Людмила Смоліговець - учитель початкових класів Славутицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №2;

Наталія Тимошенко - учитель початкових класів Славутицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1.

Диплом Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації, в номінації «МАН - звитяга», отримала Наталія Галуза - заступник директора з навчально-виховної роботи Славутицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №3.

Почесну грамоту Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації отримав Олександр Мандровний - спеціаліст I категорії управління освіти і науки.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Юрій Фомічев, який також вручив освітянам Грамоти Вишгородської РДА (керівникам ЗОШ, ліцею, закладів дошкільної освіти) та  Подяки міського голови.

 

Група працівників освіти була відмічена грамотами та подяками Славутицького управління освіти і науки.

 

Музичним подарунком став виступ танцювальної пари, колективу ПДМ «Славутич-Стар».

Вадим ІВКІН 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: