Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято тих, хто формує особистість

Свято тих, хто формує особистість фото

Сьогодні, коли в Україні точиться війна, ми особливо чітко розуміємо значення ролі вчителя у житті кожної людини.

Ми бачимо багато героїчних вчинків людей, які ціною власного життя відстоюють незалежність нашої України. Весь світ захоплюється стійкістю, відданістю і патріотизмом українського народу. І в цьому також є велика заслуга наших педагогів. Адже формування особистості відбувається здебільшого саме завдяки цим людям, А такі поняття, як любов і захист Батьківщини, незалежність і незламність, разом з азами знань і освіченості, закладаються у формуванні особистості ще змалку.

Зворотній приклад впливу на громадськість і персоналії в тому числі – російська пропаганда, коли цілий народ одурманений верхівкою влади і їхніми прибічниками, під назвою «великого народу», став народом убивць, мародерів і брехунів.

Ми пишаємося нашими освітянами, їхньою моральністю та професіоналізмом! Найкращим показником цього є наші славутицькі діти, їхні досягнення та перемоги в навчанні, творчості, спорті.

Ми вітаємо наших освітян зі святом, дякуємо за добру науку, вашу фаховість! Бажаємо багато нових значущих перемог! Перемоги й процвітання нашій Україні!

Нагадаємо, День вчителя, або ж День працівників освіти, в Україні відзначають у першу неділю жовтня. У 2022 році свято припадає на 2 жовтня.

Редакція сайту Slavutych.Info

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: