Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичани вивчають українську мову

Славутичани вивчають українську мову фото

У Соціально-психологічному центрі м. Славутич розпочала роботу група з вивчення української мови.

За повідомленням Соціально-психологічний центр м.Славутич, учасники групи не розмовляють українською мовою взагалі, але виявили неабияке бажання її вивчити, спілкуватися нею.

Українська мова є важливим атрибутом незалежності України. А спілкування є важливим складником нашого життя й існування самої мови. Ми розуміємо, що непросто долати мовні перешкоди та наважитися попри помилки, суржик, часом і без підтримки, говорити українською. Саме тому заняття проводять викладачі з досвідом педагогічної роботи, які допоможуть сформувати навички використання української щодня – на роботі, вдома тощо. Програму елементарного рівня вивчення мови розроблено так, щоб якомога ширше сприяти розвитку комунікативних можливостей слухачів для ефективного використання української мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

Курс розрахований на широке коло слухачів, які переважно користуються російською мовою, але хочуть удосконалити рівень свого українського мовлення.

За підсумками навчання слухачі зможуть подолати мовний бар’єр, розберуться з особливостями вимови українських звуків, заповнять лексичні, граматичні прогалини та розвинуть навички базового спілкування українською мовою в прогнозованих стандартних ситуаціях.

Нас вразила жага учасників групи до пізнання, спілкування, їх щира залученість до вивчення української мови, навіть у такий важкий час. Вони активні, мотивовані та зацікавлені. Така група – мрія кожного вчителя чи тренера! У такі моменти розуміємо, що в нас чудове майбутнє, ось таке – свідоме, активне, щире й мудре, як учасники цих зустрічей.

Інформацію щодо занять групи можна отримати за номером телефону 2-94-21.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: