Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі розпочинаються "Дні сталої енергії"

У Славутичі розпочинаються  "Дні сталої енергії" фото

Європейський тиждень сталої енергетики триватиме у Славутичі з 26 по 30 вересня, у рамках Угоди мерів, а всі заходи присвячуються відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії, популяризації відновлюваних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії.

За інформацією Славутицької міської ради, міський оргкомітет детально відпрацював та узгодив програму Днів сталої енергії. Широкий план передбачає чимало змістовних заходів: ділові зустрічі, екологічні акції, практичні навчання, інформаційні акції, кіноклуб, опитування, велопробіг, виставку-продаж, конкурси.

"Протягом тижня до вашої уваги, шановні славутичани, інформаційні матеріали та заходи про важливість енергозбереження та енергоефективність, які дають можливість замислитися над споживання енергії в себе вдома, місті, регіоні, країні, світі.

Жителі, представники міський установ, підприємств різних форм власності, неурядових організацій об’єднаються, щоб усі разом замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в місті, регіоні, країні та світі.", - йдеться у повідомленні міськради.

Перше питання, яке обговорювалося учасниками в перший день форуму, як підготувати квартиру до опалювального сезону.

Читайте також: Європейський тиждень сталої енергетики

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: