Завантаження ...

Довгоочікувана подія (фоторепортаж)

Довгоочікувана подія (фоторепортаж) фото

У Славутичі відбувся довгоочікуванний захід - Церемонія нагородження "Спортивна гордість Славутича".

 Це перша така подія сильних, вольових та мужніх людей. Як нагадала ведуча, Лариса Маслій, це свято планували провести 25 лютого, але агресор вирішив знищити всі плани і мрії людей, знищити нашу Україну.

Вона запропонувала хвилиною мовчання вшанувати пам’ять всіх героїв, які поклали своє життя за мирне майбутнє нашої України, за нашу перемогу, незалежність,  суверенітет і цілісність нашої держави.

 Після гімну України, присутніх привітав міський голова Юрій Фомічев.

Нагородження почалося з вручення сертифікатів на стипендії міського голови кращим та провідним спортсменам Славутича, їх виявилося семера. Також були вручені Подяки Управління молоді та спорту КОДА.

Наступними на сцену піднялися вихованки КДЮСШ, команди з футзалу,  дівчата 2006-2007 та 2008-2009 р.н., тренери Володимир Панченко та Вікторія Мекшун.

Третьою командою стали вихованці спортивної секції "Школа пейнтболу" - команда"Rsder X" Палацу дітей і молоді.

Головного переможця в цій номінації, разом с міським головою, з екрану, онлайн, оголосила Анастасія Тукмачова - вихованка відділення дзюдо КДЮСШ (тренер Олег Копилов), багаторазова чемпіонка України з самбо та дзюдо, багаторазова призерка та чемпіонка Європи та світу з самбо, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України, директор спортивної школи олімпійського резерву у м. Київ.

 Ними стали славутицькі футзалісти 2006-2007 року народження.

В номінації "Прорив року" переможцем стала Вікторія Карпець (важка атлетика), срібна призерка Чемпіонату України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років. Тренери Юрій Каленський і Геннадій Зубець.

Номінація  "Спортсмен року серед ветеранів". На сцені ККК Майстер спорту України з дзюдо, чемпіон України з дзюдо серед ветеранів, Іван Сеньков, Майстер спорту України з дзюдо та чемпіон України з дзюдо Микола Скрипов та Майстер спорту України з дзюдо та самбо, чемпіон України з дзюдо серед ветеранів, Валентин Копилов. Тренери Олег Копилов та Валентин Копилов. Головний переможець - Іван Сеньков.

Наступна номанація запропонована міським головою - "Ініціатива року"-виводить на сцену представників Громадської організації у сфері фізкультури та спорту, постійних учасників усіх загальноміських спортивних заходів, традиційного Всеукраїнського турніру з дзюдо, ініціатора відродження преміі "Спортивна гордість Славутича"  - родину Копилових: Олега, Валентина та Юлію Щедракову (Копилова) спортивний клуб дзюдо "Атом".

Номінація "Спортсмен року" (юнаки). На сцені Данило Рибченко (бокс), Вікторія Карпець (важка атлетика) та Арсен Кравець (стрибки на батуті). Переможец номінації Данило Рибченко, тренер Ігор Глущенко.

В номінації "Спортсмен року (юніори та молодь)" усі три номінантаи займаються стрибками на батуті та тренуються у Володимира Савельєва та Жанни Ломової

Анна Горшунова, Микита Касап і Михайло Недайводін. Головну нагороду отримав - Микита Касап.

В цій номінації серед дорослих переможцем стала член основного складу Національної збірної команди України, бронзовий призер Чемпіонату України як серед молоді, так і дорослих - Христина Гоман.

Кращими спортсменами в номінації "Спортсмен року в неолімпійських видах спорту" стала пара в танцювальному спорті Варвара Красківська та Гліб Внуков ("Славутич-Стар"). Керівники - Красківська Юлія та Кирієнко Дмитро.

"Спортивний колектив року (неолімпійські види спорту)" – відділення футзалу, КДЮСШ.

Найкращою "Командою року (неолімпійські види спорту)"  стала команда дівчат 2006-2007 р. н. з футзалу, КДЮСШ.

В номінації "Відділення року (олімпійські види спорту)" – відділення стрибків на батуті, КДЮСШ.

У номінації "Відданість професії" - два номинанти: Володимир Констаянтинович Савельєв (понад 60 років стажу) та Віталій  Васильович Горшков (понад 56 років тренерського стажу).

В останній  номінації  - "Тренер року"  перемогу отримала Жанна Ломова, до номінації також  увійшли Володимир Савельєв і Олег Копилов.

Музичне вітання присутнім  подарувала  Ольга Фещук.

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия