Завантаження ...

Славутич вітає з Днем миру (відео)

Славутич вітає з Днем миру (відео) фото

Сьогодні, 21 вересня, по всьому світу відзначають Міжнародний день миру. Соціально-психологічний центр м.Славутича ініціював створення вітального відеоролика з нагоди цієї важливої для всіх нас події. Адже сьогодні ми, українці, понад усе прагнемо миру і перемоги над країною-агресором - росією, яка цинічно, нещадно і віроломно нищить нашу Україну.

Щороку Соціально-психологічний центр м. Славутич проводить заходи, присвячені цій події. Але сьогоднішня дата – є особливо актуальною.

У 2014 році Україна зазнала військового вторгнення. Агресор анексував Кримський півострів і почав бойові дії на східних територіях Луганської і Донецької областях. Були вбиті і покалічені тисячі українських громадян. Мільйони людей з окупованих агресором українських територій стали біженцями і вимушеними переселенцями.

З того моменту жоден із днів в Україні не був «Днем миру» ... але мир обов’язково повернеться, як і Крим та схід України!

Сьогодні презентуємо відео, у якому ми хочемо донести усім важливість миру, показати, що ми усі різні, але нас має об’єднувати одна спільна мета – досягнення миру. Ми закликаємо зупинити зло, кажемо війнам – НІ!

Щиро дякуємо нашому постійному помічнику Андрію Чичкану за допомогу у реалізації цього проєкту.

Бажаємо всім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання.

Прагнемо миру, виступаємо проти актів ненависті, поширюємо доброту та надію на щасливе майбутнє!

Відео до вашої уваги.

https://fb.watch/fGE73IgjN9/

 
 
 
 

Титульне фото: krunk.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия