Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, коли відбудеться прощання із загиблим Героєм Владиславом Колесником

Стало відомо, коли відбудеться прощання із загиблим Героєм Владиславом Колесником фото

Владислав Колесник загинув від численних осколкових поранень, які отримав рятуючи побратимів на полі бою, що захищали Україну від російських окупантів.

Знову в Славутич прийшла сумна звістка. Розв’язана російською федерацією жорстока кровопролитна війна продовжує забирати життя найкращих синів та доньок України.

Славутич втратив щирого патріота, добропорядного і мужнього Героя-захисника Владислава Колесника (09.11.1990 – 14.09.2022).

Під час вивезення поранених побратимів з поля бою у Донецькій області, він отримав численні осколкові ураження. У шпиталі Дніпра лікарі робили все можливе, щоб врятувати Владислава, але 14 вересня його серце зупинилося…

Владислав закінчив Славутицьку школу №3, а потім Ніжинське училище культури і мистецтв ім. Марії Заньковецької. Своє життя не уявляв без музики.

У Чернігові, до початку війни, відкрив волонтерський центр допомоги військовим. А потім пішов захищати рідну землю.

У пам’яті рідних, друзів, побратимів Владислав залишиться усміхненим, добрим, веселим, світлим, сміливим хлопцем, який не відмовляв у допомозі.

Глибокі співчуття і низький уклін рідним та близьким. Герої не вмирають.

Прощання із захисником Владиславом Колесником відбудеться 17 вересня о 13:00 у храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч».

17 вересня у Славутичі оголошується Днем жалоби.

Читайте також: Від тяжких поранень помер славутичанин Владислав Колесник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: