Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сімейна традиція

Сімейна традиція фото

У ФОК Поліського кварталу тренуються дзюдоїсти та самбісти. На чолі тренерського колективу стоїть майстер спорту СРСР, Заслужений тренер України, Олег Копилов. Поруч з ним працюють майстер спорту України, тренер КДЮСШ, Валентин Копилов та тренер КДЮСШ Юлія Щедракова.

Наша розмова з Валентином Копиловим.

- Валентине Олеговичу, сімейна династія: батько, ви, сестра Юлія - це вже славутицька дінастія тренерів з дзюдо та самбо.

І всі виховують у КДЮСШ спортивну молодь міста, але я неодноразово поруч з молоддю бачив людей дорослих, які, як і молодь, брали участь у тренувальному процесі. Хто вони?

 - Вірно, у СК "АТОМ" займаються і ветерани таких видів спорту, як дзюдо та самбо. Вони не тільки служать прикладом для молоді, але і особисто виступають на змаганнях ветеранів.

На стіні портрети спортсменів, деякі з котрих і зараз захищають спортивну честь Славутича, кожен в окремій віковій та ваговій категорії.

 

Я треную малюків з 2008 року. Почав тренувать, коли ще навчався у школі.

 

 

Сьогодні і треную, і сам виступаю на змаганнях за команду ветеранів.

На останньому чемпіонаті я зайняв перше місце, там перше місце також  зайняли Микола Скрипов та Іван Сеньков.

 

 

Ми разом перемогли у своїх категоріях, та повернулися до дому переможцями. 

Це відбулось у 2021 році.

Тримаю спортивну форму, треную  малюків, потім разом з ветеранами підтримую форму.

 

 

 - Навчальний рік в КДЮСШ ще не почався, а діти залюбки тренуються. Доречі, з початку війни юних дзюдоістів поменшало?

- Деякі малюки разом з батьками покинули Славутич, можливо, ще повернуться.

 

 

Але вже прийшли нові вихованці. Змагання серед дорослих спортсменів відбудуться, серед дітей поки що ні. Звичайно, навчання в КДЮСШ починаються з 15 вересня, побачим.

 

 

- В травні місяці група спортсменів їздила за кордон, як вам вдалося це зробіти?

- Дійсно, в травні Олег Геннадійович, разом з 15-ма вихованцями виїхав в Угорщину, в місто Кічкімед, де завдяки домовленностям Міжнародної федерації дзюдо, української та угорської, юним спортсменам з України було надано безкоштовне проживання, їжу, зал для занять спортом, було організовано знайомство з країною.

З України там відпочивало біля 400 дітей. Ми були там два місяца, діти та іхні батьки скучили і забажали зустрітися. Ми повернулися додому. На пам’ять на кімано  наших вихованців є емблема угорських змагань, у яких вони брали участь.

 

 

До речі, нині КДЮСШ та ГО «Спортирвний клуб дзюдо «Атом» запрошують хлопців та дівчат 6-12 років приєднатися до славутицької спортивної сім’ї, долучитися до здорового способу життя та розпочати свій спортивний шлях разом!

Для запису звертайтеся за телефоном +380 (95) 149 15 15 - Олег Геннадійович або в особисті повідомлення Valentine Kopylov.

 
 

КДЮСШ м.Славутича, Олег Копилов, Kristina GomanValentine KopylovYuliia Shchedrakova.

Майбутні чемпіони, на вас чекають!

Дякую тренеру за розмову, бажаю миру та перемоги нашій Україні. Адже здорова нація - запорука перемоги. 

Вадим ІВКІН

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: