Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч з благодійною метою

Зустріч з благодійною метою фото

14 вересня жінки знову зустрілися з благодійною метою – зібрані та перераховані кошти на потреби ЗСУ, зокрема до Благодійного Фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток».

За повідомленням Агентства регіонального розвитку м.Славутич, цього разу на зібранні обговорювалася тема освітніх послуги як бізнес-ідеяі. Як працює приватна школа, з чого почати, коли з’явилась бізнес-ідея відкрити бізнес, з надання освітніх послуг, і чи актуальним та окупним буде такий проєкт у воєнний час. Безумовно, це захопило жінок.

Про це говорили із співзасновницею «Дитячої технічної студії» Наталією Соломатіною та директоркою школи № 1 Наталією Бардаковою.

Учасниці зустрічі - активні жінки-лідерки, підприємниці та громадські активістки – також обговорили результати анкетування славутичан «Патріотичні бізнес-рішення».

На жаль, у наслідок війни український бізнес та сфера послуг зазнає суттєвих проблем та втрат, якість існуючих у Славутичі послуг різко знизилась. Проте, як зазначають славутичани в опитуванні, патріотичні бізнес-рішення існують та бажають підприємцям міста успіхів та натхнення.

У жінок під час зустрічі з’явилося ще більше ідей для майбутніх загальноміських подій, проєктів та, можливо, нових бізнесів. Адже саме у кризові часи й з’являються можливості для перезапуску існуючого та започаткування нового бізнесу.

Голова правління фонду Крістіна Бельченко закликала усіх охочих у подальшому долучатися до збору коштів, а інформацію про діяльність та результати роботи Фонду ви зможете знайти на сайті https://helpslavutych.arr.in.ua/

Ініціатор зустрічі Агентство регіонального розвитку м.Славутича. 

За словами директорки АРР  Арини Старовойтової, до спільноти може долучитися кожна небайдужа жінка.

 

"Двері відкриті для всіх жінок, які хочуть долучитися до нас з благодійною та просвітницькою метою. Тут ми говоримо про актуальне, ми продовжуємо надихати одна одну ідеями та конкретними справами, які допомагають жити в умовах воєнного часу».

 

Наступного разу жінки-лідерки зустрінуться у жовтні. Приєднуйтеся до цього соціального проєкту! Вартість участі – благодійний внесок на користь ЗСУ. Наближаємо перемогу разом!

Реєстрація за телефоном 050 900 94 74, контактна особа Арина Старовойтова.

#славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: