Завантаження ...

Воєнна осінь-2022: перше вересня

Воєнна осінь-2022: перше вересня фото

Перше вересня - перший день осені, День знань, свято Першого дзвоника - свято радості, спілкування, море квітів, посмішок та хвилювання.

Цього року для більшості славутчан цей день, як і саме свято, проходить вперше в тяжкий час воєнного стану. Біля шкіл та ліцею майже не побачиш ні учнів, ні іхніх батьків, не часто зустрінеш і педагогів. Початок навчального року відбувається без святкових лінійок та і без учнів. Як повідоміла директор ЗОШ № 4 Олена Резан, яку я зустрів в кабинеті біля ноутбука:

Згідно принятого рішення, у Славутичі початок нового навчального 2022-2023 року пройде в форматі онлайн. Через декілька днів це питання буде переглянуто. А взагалі ми розлядаємо декілька форм навчання: онлайн, офлайн, інтерн, дістанційна.

Перший урок відбувся онлайн. Ми українці: честь і слава незламанним! Він присвячений тим, хто захищає нашу Батьківщину. Деь знань, звичайно, важливий для кожного учасника освітнього процесу.

Ми також скучили за нашими учнями, але безпека дітей під час війни для нас найважливіщя справа, тому перші уроки в онлайн форматі.

Школа готова до занять, ми розглянули усі форми навчання.

Вітаю усіх учасників навчалного процесу з початком навчального 2022-2023 року. Бажаю усім нам перемого та миру

Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия