Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розважальна програма для славутицької малечі

Розважальна програма для славутицької малечі фото

Сьогодні, 1 вершого вересня, коли зазвичай українські діти відзначали День знань, формат свята, як і весь формат подальшого навчання завдяки війні змінено докорінно... Але для славутицьких дітей зявилась можливість відчути святковий настрій завдяки благодійному заходу, що влаштувала Ольга Мельник для нашої малечі цього вечора.

Захід відбувся у "Квадрат-сіті". Щасливі діти танцювали, співали, розважалися і отримували велику кількість позитиву від шоу-програми, що проводили веселі аніматори.

 
 

Серед присутніх було багато малечі, віком 1,5 - 3 роки і, звичайно, старші. І хоч більшість з них ще не знала, що таке школа і що там роблять, їм було дуже весело і цікаво відповідати на питання вікторини на шкільну тематику та уявляти себе маленькими школяриками.

 

 

Після розважальної програми на дітлахів чекав кінозал під відкритим небом, де для них старші друзі з "Молодіжного простору Славутича" транслювали улюблені дитячі мультики.

Організатор благодійної дитячого заходу  Ольга Мельник по завершенню заходу повідомила: 

 

"Сьогодні на благодійному заході зібрали 2000 грн. Передамо їх Віктор Одиниця та Тетяна Сергієнко для закупівлі необхідних речей для наших захисників. Дякуємо всім небайдужим діткам. Окрема подяка молодіжному простору Ксюша Шевчук за транслювання мультфільму для діток".

 
 
Сподіваємося, для нашої малечі хоч час від часу, наскільки це може бути можливим в умовах війни, відбуватимуться такі розважальні подарунки, адже саме для діток це дійсно важливо.
 
Таж найближчими днями ми надамо фотозвіт цього заходу. Слідкуйте за нашими новинами.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: