Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

165 першокласників розпочнуть своє навчання в освітніх закладах Славутича

165 першокласників розпочнуть своє навчання в освітніх закладах Славутича фото

За давньою традицією новий навчальний рік розпочинається 1 верня - свята Дня знань. Цьогоріч воно незвичайне. За ініціативи Міністества осіти і науки україни для всіх українських учнів проводиться спільний онлайн-урок ""Повертаюся до навчання", в якому взяли участь відомі люди України.

За повідомленням міського голови Юрія Фомічева, 1-го вересня  навчальний рік у Славутичі для учнів, учителів, батьків стартує.

"165 першокласників розпочнуть крокувати по широкій, пізнавальній, захоплюючій дорозі знань. А для 155 випускників цей навчальний рік стане завершальним, роком вибору нового етапу у своєму житті.

Тож нехай цей день не стане причиною зайвого хвилювання, а запам’ятається пробудженням спраги до знань, новими цікавими знайомствами, вагомими здобутками у навчанні. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік", - сказав очільник міста.

 

Освітні заклади Славутича працюватимуть в офлайн режимі, тобто вживу, але у змішаному форматі. Це означає, що навчання відбуватиметься в класах, із можливістю трансляції уроків онлайн для тих, хто не може бути в класі, або з безпекових міркувань обирає залишатися вдома.

В усіх школах і садочках міста обладнані укриття, де створені всі умови та зручності для дітей.

Читайте також: Скільки славутицьких шкіл та садочків готові розпочати роботу в умовах війни

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: