Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Показ відбувся б за будь-якої погоди», - Ольга Мельник

«Показ відбувся б за будь-якої погоди», - Ольга Мельник фото

У Славутичі відбувся благодійний захід - модний показ, в якому взяли участь славутичани, віком від 4-х років. Звучала жива музика, віршовані композиції, був навіть гімнастичний номер. І все це дійство відбувалося під відкритим небом у дощову погоду. Кошти збирали на потреби ЗСУ.

Захід, який запланували на неділю, з нетерпінням чекали наймолодші його учасники. І навіть коли небо безжально задощило, організаторка Oльга Мельник була впевнена, що подія відбудеться за будь-якої погоди.

Малеча чекала цього дня, старанно готувалася, приміряла вбрання, вчилася ходити по подіуму. Для них це було справжнім святом, і розчарувати цих маленьких артистів було б моральним злочином.

Попри зіпсовану погоду, нюанси з музичним обладнанням і повітряну тривогу, задум реалізували. Свято відбулося!

До уваги присутніх, а їх також прийшло багато, запропонували три колекції тематичного дизайнерського одягу від модельєра Тетяни Губи.

Перша колекція під назвою Україна вражала яскравими образами і дитячою безпосередністю.

Серед маленьких красунь впевнено тримався і один славутицький козак. Теж маленький, але наш, справжній!

Фурор викликав вихід двох моделей-сестричок, одна з них тримала в ротику сосочку. Але вже справжня зірка: впевнено пройшла по імпровізованому подіуму і навіть посміхалася глядачам, що бурхливо плескали в долоні та фотографували.

Найемоційніше реагувала на вихід маленьких україночок дівчинка Аня, що була серед глядачів. На вигляд їй також рочків чотири.

На запитанння, хотіла б вона теж показувати моду на сцені, сказала що дуже хотіла б! І дизайнерка Тетяна пообіцяла, що наступного разу дівчинка також буде брати участь у показі мод.

Наступна колекція «Гетсбі». Це яскравий стиль одягу «гетсбі» або «стиль 20-х», який є особливо важливим у нашому сьогоденні, коли всі ми, без виключення, переживаємо надзвичайну психологічну напругу, пов’язану з війною в нашій державі.

Для довідки:  стиль "гетсбі" з'явився в 1920-ті роки - в період переродження економіки Сполучених штатів і емансипації жінок. Також ці часи характеризуються як епоха джазу, головорізів і нескінченної низки вечірок. Втомившись від утисків, які принесла Перша світова війна, люди намагалися прожити кожен день немов святковий.

Вони витрачали величезну купу грошей на мистецтво, пошиття бездоганних костюмів і вечірки, на яких і зародився неофіційний дрес-код: кожен прагнув з’явитись в суспільстві у кращому вбранні, тому вони ставали все помпезніші, ексцентричніші і химерніші.

Ця колекція вразила неординарністю і святковістю, а головне - дітворі такий стиль був особливо до смаку.

Ще одна колекція Тетяни Губи «Княжна» була представлена старшими славутичанками. Кожен образ був незабутнім, продуманим до дрібничок, тому кожна модель відчувала себе справжньою українською княжною.

В модному показі також брала участь Єсєнія Мар'яхіна. Дівчинка цього дня була іменинницею. І окрім великої кількості вітань, вона отримала подарунок і від організаторів дійства.

Колекцію в стилі «кежуал» (повсякденний) представив магазин сучасного одягу STAR SHOP - Олександра Бормотова та Тетяна Підлісна.

Для всіх учасниць показу персональний подарунок - знижка на одяг від магазину - 20%.

Хореограф-постановник показу - Анастасія Губа.

Окрім показу колекцій одягу у «Квадрат-Сіті», де відбувавася захід, звучала жива музика, віршовані твори українських класиків, у виконанні Яни Симонової та Аліни Теремецької, співали - Христина Коріш, Катерина Будаш, Аліна Теремецька та гурт «Green tea» (greenteaws;nikiitaaa) - Поліна Морозова і Микита Томилко.

Поліна і Микита співали під акустичну гітару популярні хіти англійською мовою і, в повному сенсі, врятували ситуацію, коли музична апаратура підвела.

З гімнастичним номером виступила Анастасія Губа.

Ведуча заходу Олександра Латишева.

Звуковий супровід Сергій Єршов та Едуард Віхарєв (ККК).

Подарунки для дітей надали Михайло Тодоров та кав'ярня Вike time.

Фото - Вадим Івкін.

За підтримкою безпеки та правопорядку на заході слідкували представники поліції та медико-санітарної частини Славутича.

а благодійному заході ми зібрали 2000 грн. Передали їх Тетяна Сергієнко та Віктор Одиниця вони із списку потреб виберуть що треба для бійців. Дякуємо всім хто долучився. Особлива подяка нашим моделям.

Вони витримали все: дощ, сирену, збій апаратури. Та попри все ми разом з ними все витримали і вистояли! Тому що ми УКРАЇНА !, - повідомила після завершення організатор заходу Ольга Мельник.

Сподіваємось, такі заходи юності, краси, гарного смаку і чудової української музики, які є надзвичайно актуальними і потрібними, додають сил морально і можливість допомогти нашим захисникам фінансово, стануть доброю традицією у Славутичі.

Олександра ЛАТИШЕВА

Фото: Вадим ІВКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: