Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька дівчинка, яка мріє стати зірковою футболісткою

Славутицька дівчинка, яка мріє стати зірковою футболісткою фото

Знайомтесь, це Анастасія. Дівчинці 11 років. Вона є учасницею програми «Спортивний наставник». Програма реалізується завдяки партнерству Parimatch Foundation та Славутицькій загальноміській громадській організації Футбольний клуб «Олімп».

Про учасників програми Parimatch Foundation Ukraine пише на своїй сторінці у facebook.

Славутицька футболістка Настя дуже любить футбол. Їй подобається ходити на тренування, бо футбол — це динамічна гра. Разом зі своїми друзями вона відчуває себе частиною команди й це робить її щасливою.

А благодійники відчувають радість, що юній спортсменці подобаються заняття, і вона є учасницею програми «Спортивний наставник», яка покликана через спорт допомагати дітям соціалізуватись та досягати успіхів разом з командою та спортивним наставником.

За повідомленням Parimatch Foundation, дівчинка мріє у майбутньому стати зірковою футболісткою. Вона також мріє, щоб закінчилась війна і у Славутичі побудували Аквапарк.

"Коли чуєш бажання дітей, хочеться мати чарівну паличку, яка допомогла б виконати відразу всі бажання. Проте наразі ми маємо сили та настрій робити все можливе, аби наближати перемогу та робити наших дітей щасливими!", - повідомляють у Parimatch Foundation.

Дякуємо ініціаторам програми за те, що допомагають  здійснювати мрії українських дітей, дають можливість досягнути поставлених цілей та стати успішними людьми в майбутньому.

Читайте також: Ще 20 славутицьких дітей поїхали на відпочинок у Закарпаття

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: