Завантаження ...

У Славутичі відбудуться вибори до Молодіжної ради

У Славутичі відбудуться вибори до Молодіжної ради фото

18 серпня 2022 року о 18:30 у приміщенні Молодіжного простору м.Славутич відбудуться установчі збори з формування нового складу молодіжної ради «Майбутнє Славутича».

Цього року було подано 28 заяв від представників молоді, що мають активну громадську позицію. На жаль, одному з них було відмовлено щодо участі в установчих зборах через недосягнення заявником 14-річного віку, що передбачено Положенням про міську молодіжну раду «Майбутнє Славутича», один кандидат відмовився особисто через переїзд .

🔹Таким чином, вітаємо 26 кандидатів у депутати молодіжної ради «Майбутнє Славутича», що потрапили до рейтингового списку, за яким відбудеться голосування на установчих зборах: Буката Катерина, Щеголькова Катерина, Авраменко Денис, Кобоєва Олександра, Карпенко Олександра, Бєлєнко Катерина, Панчук Вікторія, Копич Крістіна, Гаєва Вероніка, Цветкова Поліна, Карасьова Софія, Семеник Катерина, Ковальчук Дарія, Піменова Мірра, Каранда Ігор, Левіна Єва, Мироненко Юрій, Ємельянова Аліна, Мовчун Вікторія, Калашнікова Уляна, Рибченко Данило, Сафронова Олександра, Сова Данило, Старинщак Вікторія, Шапар Софія, Швець Вікторія.

🔹Дякуємо всім, хто висловив бажання стати активним учасником молодіжного руху у м. Славутичі. Кандидатів, хто ще не досягли 14-річного віку, чекаємо на виборах наступного року, а цього року долучатися до заходів Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" та Молодіжного простору м.Славутич.

🔹Також дякуємо всім, хто працював у молодіжній раді минулої каденції та чекаємо на нові молодіжні ініціативи.

Відділ молоді та спорту

виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия