Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Триває співпраця Славутича з громадами регіону

Триває співпраця Славутича з громадами регіону фото

Відбулась робоча онлайн-зустріч представників громад Славутицького регіону. Для обговорення важливих питань подальшої економічної співпраці разом зібралися фахівці з міста Славутича, Михайло-Коцюбинської та Любецької об’єднаних територіальних громад.

Про це повідомляє Агентство регіонального розвитку м.Славутич.

Дієвий інформаційно-діалоговий майданчик між нашими громадами існує з 2019 року завдяки спільно реалізованому проєкту «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» в рамках Ініціативи ЄС «Мери за Економічне Зростання» (M4EG).

В умовах війни ця співпраця набуває важливого значення – учасники зустрічі обговорили якими можуть бути спільні дії регіональних «бізнес-нянь», адже держава активно стимулює бізнес відновлювати роботу, а там, де це неможливо, – переїжджати у більш безпечні регіони.

У зум-зустрічі зокрема взяли участь й представники підприємства з міста Маріуполя, що мають план переїхати до міста Славутича. Це родинний бізнес з виготовлення готових справ довготривалого зберігання "Азовська фабрика-кухня".

Наразі КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича опікується цією релокацією, сприяє співпраці маріупольців із підприємцями, фермерськими господарствами та домогосподарствами міста Славутича та регіону.

Крім того, були обговорені можливі спільні проєкти громад для створення умов для проживання тимчасово переміщених осіб, стимулювання розвитку локальної сфери гостинності та інші аспекти економічної співпраці.

З усіх питань релокації бізнесу до Славутицького регіону можна звернутися до КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича. Електронна адреса arr.slavutych@gmail.com, контактний телефон +38 050 900 94 74, +38 050 353 11 35, +38 045 79 2 10 90, інвестиційний веб-портал https://investslavutych.arr.in.ua/

Славутицька міська рада

Михайло-Коцюбинська громада

Михайло-Коцюбинська селищна рада

Любецька територіальна громада

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: