Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів

Про алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів фото

З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну практично по всій країні відбулися запеклі бої, на деяких територіях вони тривають і зараз. Зазвичай, після деокупації міст вибухотехніки повинні ретельно перевірити територію та провести роботи з розмінування. Однак навіть на розмінованих територіях потрібно обов’язково дотримуватися правил особистої безпеки.

Компанія “Омега Консалтинг Груп” на сьогоднішній день готує ЗСУ, Батальйони територіальної оборони та інші добровольчі формування, але для підвищення рівня обізнаності з мінної безпеки, ми також пропонуємо заняття для цивільних осіб щодо алгоритму дій у разі виявлення небезпечних предметів. Наші фахівці продемонструють освітянам макети сучасних боєприпасів, опишуть їхні основні тактико-технічні характеристики та розкажуть про алгоритм дій у разі їх виявлення.

Також ми розкажемо про саморобні вибухові пристрої які можуть маскуватися під гаманці, документи, дитячі іграшки, тощо. Відтак до таких речей категорично заборонено наближатися, підіймати їх, пересувати чи розбирати.

Вартість 4-х годинного курсу – 500 грн. (Гроші підуть на допомогу ЗСУ)

❗️❗️❗️Кількість місць – 20.❗️❗️❗️

У разі зацікавленості, Ви можете написати нам листа на електронну адресу:

training-division@omega-consulting.com.ua

або зателефонувати:

0800308000 (безкоштовні дзвінки)

Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: