Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від щирого серця

Від щирого серця фото

Спостерігаю, як повз наш будинок проходить статна жінка, її завжди весело супроводжує з десяток котиків. Таке враження, що вони відчувають її за кілометр. Вона посміхається, щось до них говорить і частує їжею. Піднявши хвостики, пухнастики жваво смакують. А жінка підводиться і йде далі.

Вона приходить щодня. Вона приходила навіть тоді, коли місто було заблоковане. Коли було чути вибухи, звуки ворожих літаків і проймисте виття сирен. Коли готували їжу на вогнищі через відсутність електроживлення. І навіть тоді, коли у місті настала продовольча криза.

Тоді, якось повертаючись додому, я помітила цю жінку, що йшла звичним маршрутом. Я пришвидшила крок і, порівнявшись з нею, привіталась. Познайомились, її звати Тетяна, і вона вже давно опікується безпритульними тваринами. Розмова полилася легко, неначе ми давно знаємо одна одну.

Таня каже, тяжко котів нагодувати, порожню кашу вони не їдять. Голодують, а не їдять. Тваринам не поясниш…І жінка намагається приготувати для них щось смачніше, обділяючи себе. Адже їм треба їсти.

А далі красива жінка з сумними очима розповіла свою історію. Як виявилось, вона тяжко хворіла, і без допомоги людей не змогла б справитися з хворобою. Відтоді Тетяна почала також допомагати тим, кому це потрібно найбільше, безпритульним  і беззахисним. Каже, допомагати треба від щирого серця.

Щодня вона готує для них їжу і розносить в уже призвичаєні для цього місця, де 68 безпритульних тваринок чатують на неї в різних куточках міста.

Сьогодні підопічні пані Тетяни потребують допомоги.

Змушена звернутись до добрих, люблячих тварин людей за допомогою. Знову закінчуються корма для безхатніх тварин, при нинішніх цінах, на мою зарплату, все їм закупити стало просто не реально.

Деякі стали дорікати, що люди кормлять і не просять допомоги. Вибачте, я знаю практично всіх, хто кормить по кварталах, у них від 10 до 20 котиків, а в мене їх 68 живих душ!

Ви навіть не уявляєте скільки потрібно їжі, щоб погодувати вранці і в вечері. Ми дуже потребуєм допомоги! Хто може і бажає нам допомогти, допоможіть будь ласка!

Коробка добра в магазині «Фора» для наших безхатьків також чекає на вашу підтримку і допомогу.

Я і мої хвостики будемо Вам дуже вдячні за допомогу!», - зветається Тетяна Куят до всіх небайдужих.

Телефон для довідок: 099 1073114 - Таня.

Карта приват 5457 0850 0048 0739.

Будьмо щедрими на добро! Давайте почуємо цей крик про допомогу!

Адже війна навчила нас єдності і взаємопідтримці. Ми знаємо, що лише разом переможемо зло, переможемо ворога, здолаємо війну. Ми Україна! Україна переможе!

Олександра ЛАТИШЕВА

PS. До вашої уваги світлини славутицьких безпритульних котиків з інтернету.

Читайте також: Кототерапія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: