Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У розмінуванні допоможе Франція

У розмінуванні допоможе Франція фото

Не секрет, що окупанти лишили після себе багато вибухонебезпечних предметів. Служби ДСНС постійно працюють та розміновують території областей, що постраждали від вторгнення рашистів.

Служби ДСНС постійно працюють та розміновують території області. Франція допоможе у розмінуванні та у відновленні наших територій.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко у своєму Telegram-каналі.

 

"Уряд Франції готовий допомогти, як у безпосередньому розмінуванні з залученням своїх спеціалістів та техніки, так і допомагати готувати українських спеціалістів, зокрема щодо розмінування водойм", – зазначив він.

 

Перший радник Посольства Франції в Україні Бруно Коссанель та аташе з питань гуманітарної допомоги посольства Фредерік Руссо обговорили можливість створення ДНК лабораторій для ідентифікації вбитих та загиблих людей.

Вишгородська районна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування Вишгородщини, куди входить і Славутич, підрозділи ДСНС продовжують проводити заходи задля попередження небезпеки та правил поводження з вибухонебезпечними предметами.

Якщо ви натрапили на підозрілий предмет, ні в якому разі не чіпайте його, не намагайтеся перемістити чи розібрати. Повідомте про знахідку до Служби порятунку за номером 101.

Також нагадуємо, що діє заборона відвідування лісів населенням та в'їзд до лісів (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та іншої самохідної техніки.

 Якщо ви виявили якийсь невідомий предмет - телефонуйте на 101.

Дотримання простих правил допоможе зберегти ваше життя.

Читайте також: Пішла по гриби і підірвалася на "розтяжці"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: