Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Квест для славутицької молоді (фоторепортаж)

Квест для славутицької молоді (фоторепортаж) фото

В суботу, 13 серпня, Молодіжний простір м. Славутича до Міжнародного Дня молоді провів цікавий квест.

У квесті взяли участь  6 команд. Учасники заходу повинні були подолати 10 локацій, разміщених у окремих куточках міста Славутича.

Це і бібліотека (ЗБІЦ)  у Поліському кварталі, мангал і Орел - в Єреванському, спортмайданчик біля ЗОШ № 4, фонтан у Рижському квараталі та інше.

Керівник  Вільного простору м. Славутича Станіслав Соколовський каже, що квест допоможе молоді краще побачити рідне місто. У  квесті присутні елементи  патріотичного виховання, любові до рідного Славутича.

Першими на фініші була трійка підлітків Євген Курач, Андрій Чернега та Ілля Гуляев.   

      

Переможці квесту визнали, що найважчою зупинкою  стала   локація «Інлайт», де необхідно було скласти вірш з окремих словосполучень.

 Швидко подолали маршрут квесту їм допогли самокати, які не заборонені умовами квесту.

Єлизавета Мозгова, учіниця ліцею, стажер молодіжної ради Славутича, керівник локації «Інлайт» каже:

«Усі учасники мотивовані, бажають якнайкраще і якнайшвидше подолати локацію. Моя зупинка вимагає  не тільки знання з історії міста, а ще й знання украінської поезії. Але учасники квесту виконали  всі індивідуальні завдання».

 Дійсно, переможених у квесті не було, так як усі команди подолали маршрут, набули нових знань з географії та історії рідного міста, також навички колективної праці та позитивної енергії,  соціально-психологічної підтримки у скрутний час воєнного стану в Україні.

Вадим ІВКІН  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: