Завантаження ...

У Славутичі проживає 125 сімей ВПО, і вони потребують допомоги

У Славутичі проживає 125 сімей ВПО, і вони потребують допомоги фото

Станом на сьогодні у м. Славутич проживає 125 сімей із числа внутрішньо ВПО (внутрішньо переселених осіб), у них 45 дітей.

Про це повідомляє Славутицький міський центр соціальних служб.

З початку воєнних дій центр проводить роботу щодо реєстрації з надання гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомляє заклад, здебільшого до Славутича приїздили люди з м. Чернігів та найближчих населених пунктів, зараз же за допомогою звертаються сім’ї та особи з Донецької, Луганської та південних областей України.

Загалом насьогодні у м. Славутич проживає 125 сімей із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО), у них 45 дітей.

За потреби, працівник центру соціальних служб надають допомогу одягом, речами побутового вжитку, залучають дітей до благодійних, безкоштовних культурно-масових заходів. На початку серпня, спільно з директором Туристично-інформаційного центру Христиною Бельченко, було організовано інформаційний захід для осіб з числа ВПО, з метою ознайомлення аудиторії з історико-культурними надбаннями м. Славутича.

Центр і надалі продовжуватиме опікуватися даною категорією населення та надаватиме соціальні послуги відповідно до зазначених потреб.

Однак наразі все ж таки нагальним питанням залишається розселення сімей та осіб з числа ВПО, які прибувають до нашого міста з територій, де відбуваються бойові дій.

За інформацією, люди переважно проживають у своїх родичів та знайомих, але більшість хочуть проживати окремо та винаймати житло.

Шановні славутичани, Славутицький міський центр соціальних служб звертається до вас із проханням, хто має можливість здавати житло в оренду для осіб/сімей з числа внутрішньо переміщених, просимо звертатися до Славутицького міського центру соціальних служб за телефонами: 04579 3 01 80, 2 11 15 та 0993795817

Графік роботи: пн. – пт з 09:00-17:00

обідня перерва з 12:30-13:30

За допомогою небайдужих людей, ми зможемо допомогти у вирішенні житлового питання для людей, які постраждали від війни.

Разом переможемо!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия