Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поспішай зареєструватися на Квест до Дня Молоді!

Поспішай зареєструватися на Квест до Дня Молоді! фото

Знагоди Дня молоді у Славутичі відбудеться розважальна програма - квест.

Ініціатор та організатор заходу Молодіжний простір м. Славутич.

Квест відбудеться у суботу (13.08) о 16:00!

Міський голова Славутича Юрій Фомічев привітав славутицьку молодь зв святом юності - Днем молоді, яке відзначається в Україні 12 серпня.

Очільник міста візначив активну життєву позицію молоді Славутича у ці скрутні часи для кожного з нас,  адже війна внесла свої корективи у плани молодих людей. Юнаки та дівчата боронять рідну країну від окупантів, розгорнули небачену волонтерську діяльність, вчаться, працюють на широкому фронті забезпечення життєдіяльності нашої країни. 

"Молоді Славутича є чим пишатися. Молодіжний простір став справжнім майданчиком генерування та реалізації ідей, грантових проєктів, а сьогодні перетворився на волонтерський центр з надання гуманітарної допомоги та психологічної підтримки. 142 заслужені нагороди за успіхи у навчанні, творчості, спорті, молодіжних ініціативах було вручено на церемонії нагородження обдарованої молоді. Наша молодь вміє досягати результатів, вона креативна, запальна, красива, незалежна, чуйна, яскрава", - акцентував Фомічев.

За словами мера міста, День молоді - це вято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Справді, юність і молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Юрій Фомічев побажав молодим хлопцям та дівчатам завжди відчувати себе сповненими енергією творчості, руху, позитиву і перемоги.

Щодо квесту з нагоди свята молоді, то він відбудеться 

у суботу (13.08) о 16:00!

Буде 🔥 + Круті Призи👍

Зареєструватися можна за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSelA0Nl7HV.../viewform...

Зі святом! Слава молоді України! Слава Україні!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: