Завантаження ...

Про нагальні питання сьогодення

Про нагальні питання сьогодення фото

Динамічно, конструктивно відбулося сьогодні, 11 серпня, засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 22 питання.

🔹Перший заступник міського голови Віктор Шевченко надав інформацію щодо підготовки до опалювального сезону.

🔹Потому начальник управління фінансів Галина Зайченко запропонувала внести зміни до бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2022 рік.

🔹За рахунок перерозподілу видатків за програмами, реалізація яких, відповідно до обмежень, що діють в умовах воєнного стану, не можлива, а також коштів резервного фонду, економії коштів, що виникла внаслідок скорочення чисельності працівників органів самоврядування, запропоновано забезпечити видатки на оплату кредиторської заборгованості за спожите теплопостачання та очікуване споживання тепла у жовтні, листопаді 2022 року у сумі 13 594 тис. грн.

🔹Відповідно внесені зміни до міських програм: Громадського бюджету участі, розвитку охорони здоров’я, програми благоустрою, розвитку фізичної культури та спорту, програми «Молодь Славутича», молодіжний бюджет участі, інформатизації та електронного урядування, підтримки добровольчих формувань Славутицької міської територіальної громади.

🔹Без змін залишився розмір плати за навчання в Дитячій школі мистецтв на 2022 – 2023 навчальний рік.

🔹У зв’язку з виконанням, знято з контролю 10 рішень виконавчого комітету Славутицької міської ради.

🔹Затверджено обсяг використання частини коштів, одержаних від оренди майна комунальної власності КП «ЖКЦ» за 2021 рік та порядок використання частини коштів, одержаних від оренди майна комунальної власності КП «ЖКЦ».

🔹Створено координаційну раду з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми.

🔹Управлінню соціального захисту населення виділені кошти для надання компенсації вартості на проїзд громадянам, які отримують програмний гемодіаліз за ІІ квартал 2022 року.

🔹На завершення розглянуті питання опіки та піклування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия