Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі тривають тренінги із самодопомоги

У Славутичі тривають тренінги із самодопомоги фото

У Соціально-психологічному центрі тривають тренінгові занняття, де фахівці центру допомагають знайти особистісні та зовнішні ресурси, які допоможуть вижити та вистояти під час війни.

Про це інформує СПЦ на своїй сторінці у facebook.

У цей час багато людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й паніку. Фахівці центру під час тренінгу надають корисні поради, як опанувати себе в критичних умовах, як допомогти близьким та підтримувати здоровий психічний стан в критичних умовах.

Співробітники Кіноконцертного комплексу  стали учасниками одноз з таких тренінгів. 

"Як зберегти психічне здоров'я, знайти особистісні та зовнішні ресурси, які допоможуть вижити та вистояти під час війни, які фази реакції на стрес проходить суспільство в цілому та окрема особистість – все це стало предметом обговорення та опрацювання в процесі роботи", - йдеться у повідомленні.

За допомогою комплексу вправ з саморегуляції Хасана Алієва учасники заняття швидко відрегулювали свій стан та отримали заряд позитивних емоцій, налаштувались на продуктивну діяльність.

А на завершення кожен створив у своїй уяві місце сили, щасливого майбутнього, спокою та наснаги, тримаючи в руках маленький подарунок – камінчик з кримського узбережжя, що символізує собою, що Крим – наш, Україна переможе, а ми прикладемо до цього всі зусилля.

У складній ситуації дуже важлива взаємопідтримка та фахова допомога. 

Дякуємо працівникам Соціально-психологічного центру м.Славутич, які невтомно продовжують працювати з населенням, надаючи фахову психологічну допомогу.

Разом ми сильні! Разом переможемо! Україна переможе! Слава України!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: