Завантаження ...

Атрошенко прокоментував ситуацію щодо кермування автівкою напідпитку своїм підлеглим

Атрошенко прокоментував ситуацію щодо кермування автівкою  напідпитку своїм підлеглим фото

5 серпня на одній з автодоріг області правоохоронці зупинили автівку, за кермом якої у стані алкогольного сп’яніння був начальник управління капітального будівництва Чернігівської міськради Вячеслав Почеп.

Цю інформацію Суспільному підтвердив міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

"Це негарний вчинок з його сторони. Те що він напідпитку сів за кермо, тим більше службового автомобіля, це є поганий з його боку вчинок. Я буду дивитися, яке буде покарання з боку поліції, потім ми якесь рішення ухвалимо", — каже Атрошенко.

 
На питання про ймовірне звільнення Почепа через кермування у стані алкогольного сп’яніння, Атрошенко відповів так:
 
 

"Я просив би не робити жодних спекуляцій. Якщо ми за ці речі будемо звільняти людей, то ми завтра можемо залишитись без спеціалістів різного роду з різних галузей".

 
Міський голова додав, що наразі Почеп перебуває у лікарні з тиском 150 на 130.

Нагадаємо, на вихідних у телеграм-каналі "Новини Чернігівщини" опублікували нібито протокол про адміністративне правопорушення складений на ім'я В’ячеслава Почепа. В ньому йдеться про те, що у водія рівень алкоголю в крові був 1.59 проміле при дозволених – 0.2, що перевищує норму у вісім разів. Також, якщо вірити цьому документу, то Почеп відмовився від пояснень та написав, що "надасть їх окремо в суді".

У ГУНП у Чернігівській області Суспільному не підтвердили факту складання адмінпротоколу на Почепа, оскільки надання чи оприлюднення особистої інформації громадян прямо заборонене українським законодавством.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия