Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі встановили поїлки для безпритульних тварин

У Славутичі встановили поїлки для безпритульних тварин фото

У Всесвітній день кішок у Славутичі встановили поїлки для безпритульних тварин.

Про це написали у групі допомоги тваринам " Хвостатые-лохматые г.Славутич, ОО"Pet Project" у facebook.

"Ми це зробили! Поїлки для безпритульних тварин у місті Славутич", - йдеться у повідомленні.

Роботи щодо поквартального установлення поїлок тривають. Але тварини вже починають користуватися корисними для них приспособами. Адже у спекотні дні не так легко знайти воду для пиття в околицях міста.

Ми - цивілізоване місто і будемо підтримувати цей статус! Велике прохання для мешканців - бережіть і шануйте речі нашого міста, поясніть дітям, що Славутич - наш дім і ми повинні берегти все, що маємо. Встановлення поїлок по кварталам триває", - звертаються до славутичан благодійники.

Нагадаємо, свято Всесвітній День кішки відзначається в першій декаді серпня. Засновником виступає Міжнародний фонд захисту тварин. Щорічні календарні заходи, присвячені проблемам захисту кішок стали проводиться з 2002 року. Коти і кішки потребують допомоги.

Свою вдячність організатори цього проєкту висловлюють організації Tiernothilfe Ukraine e.V. , Markus Hegen і Ludmilla Juraschko за кошти для поїлок, за довіру, КП "ЖКЦ" м.Славутич , Роману Полтавскому - за допомогу у встановленні конструкцій у місті, Вікторії Кваші - за друкування і ламінування плакатів, Ользі Кравченко за допомогу в ескізі плакату.

Дякуємо Elena Kvashnina та всім учасникам акції за реалізацію доброї ініціативи!

Поспішайте творити добро, і воно повернеться вам сторицею!

Славутич - це Україна! Слава Україні!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: