Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі діти на відпочинку у Латвії

Славутицькі діти на відпочинку у Латвії фото

Діти Славутича відпочивають у Айзкраукльському краї (Латвія).

Повідомляє Славутицька міська рада.

🇺🇦🇱🇻Славутич не залишається один на один із труднощами та отримує допомогу від своїх європейських друзів. На запрошення мера Леонса Лідумса Leons Līdums міста-партнера Айзкраукле для 14 дітей, що мають творчі досягнення, організовано туристичну подорож до реабілітаційно-оздоровчого табору латвійського міста.

🇺🇦🇱🇻Славутицькі діти мають змогу милуватися природними ландшафтами Айзкраукльського краю Aizkraukles novads, відпочивати на березі повноводної річки Даугави, а головне, відчути гостинність латвійських друзів, відволіктися від війни і залишити у пам’яті приємні хвилини дружнього спілкування.

🇱🇻🇺🇦Нагадаємо, війна внесла суттєві корективи у звичне життя українців, у тому числі у літній відпочинок дітей. На жаль, не запрацювали дитячі оздоровчі табори, а у південних регіонах, де діти раніше оздоровлювались, ведуться бойові дії. 

🇱🇻🇺🇦Завдяки нашим друзям із Латвії, у славутицької дітвори з'явилась чудова можливість не тільки відпочити, а й познайомитися з культурою цієї країни, помилуватися її прекрасними краєвидами.

🇱🇻🇺🇦Зі щирою вдячністю! Разом до перемоги!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: