Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Практичний тренінг провів військовий психолог

Практичний тренінг провів військовий психолог фото

До Соціально-психологічного центру м. Славутич з робочим візитом завітали чернігівські колеги-психологи .

Як повідомили в СПЦ, військовий психолог, кандидат психологічних наук, ветеран АТО/ООС Віктор Мозговий провів мотиваційний авторський тренінг «Повернись живим», спрямований на опрацювання навичок першої психологічної допомоги для славутицьких бійців роти охорони ЗСУ.

Під час заняття учасники ознайомилися з дихальними практиками; правилами надання першої психологічної допомоги при ознаках ступору та рухових порушеннях; правилами психологічної допомоги при переживанні страху, нервового тремтіння, із застосуванням прийомів «активного слухання»; з дієвими методиками психофізичної саморегуляції.

В ході тренінгу бійці мали змогу поділитися життєвим досвідом та отримати практичні рекомендації, спрямовані на збереження життя, здоров'я, віру в свої сили і впевненость у перемозі.

Тренером було проілюстровано процеси надання допомоги та представлено варіанти саморегуляції психічної і фізичної поведінки військовослужбовців.

Щиро дякуємо командуванню 8 навчального Чернігівського центру Держспецтрансслужби за постійну співпрацю та можливість організації таких заходів і психологу Віктору Мозговому за проведення тренінгового заняття на високому професійному рівні, створення сприятливої атмосфери, яка дала змогу психологічно розвантажитися та покращити емоційний стан бійців, підвищити рівень професійних навичок і забезпечити зменшення бойових втрат, здатність виконувати завдання у будь-яких умовах.

Будемо раді подальшій спільній співпраці. З вірою у перемогу!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: