Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Від кожного з Нас залежить Наша Перемога!

Від кожного з Нас залежить Наша Перемога! фото

Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників: долучайся до акції вже у серпні 2022 року.

Повномасштабна війна в Україні триває. Наш Славутич та славутичани виборюють своє право на мирне та вільне життя.

Ми демонструємо свою силу в єдності. Завдяки підтримці партнерів міста і друзів громади, а найголовніше – дякуючи героїчному спротиву славутичан, Славутич стійко тримається.

🔴 Сьогодні лінія фронту сягає з Півночі, через весь Схід і аж до Півдня нашої країни. І на цих кордонах боронять рідну землю і наше з вами чисте небо НАШІ СЛАВУТИЧАНИ - ті захисники нашого міста, які пішли до лав Збройних Сил України.

Майже щодня ми отримуємо запити від наших бійців про допомогу. Славутичани жодного разу не залишились байдужими.

🔵 Раду волонтерів координує Віктор Одиниця. До складу ради входять волонтери та військові, благодійники, представники громадськості та бізнесу, професійна спільнота міста.

Рада волонтерів збирає та обробляє інформацію не лише про гуманітарні та технологічні потреби міста. У першу чергу – про потреби славутичан, які героїчно захищають Україну, служать в Збройних силах України та перебувають на передовій. Кожен збір та звіт про кошти відбувається прозоро на сторінках Slavutych.Help Славутицька міська рада

Але цього недостатньо. Як часто буває на полі бою, виникають термінові потреби і виклики. Щоб мати можливість швидко відповідати на термінові запити, ми хочемо створити певний запас – фонд коштів для вирішення нагальних потреб.

Своєчасна реакція на запити наших захисників нерідко зберігала їм життя та щодня наближає нашу Перемогу.

🇺🇦 Долучайся до акції «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників».

Ми закликаємо кожного працевлаштованого славутичанина, хто отримує заробітну плату, перераховувати щомісячно одноденний заробіток до Благодійного Фонду «Славутич. ЧАЕС. Розвиток»

Про Благодійний Фонд, що був заснований у 1998 році спільним рішенням Первинної профспілкової організації Чорнобильської АЕС, МГО «Громадська рада з розвитку міста», ГО «Спілка виробників товарів та послуг» та Ради підприємців м.Славутича.

Детальну інформацію можна знайти https://helpslavutych.arr.in.ua/ у розділах "Про Фонд" та "Історія Фонду"

🟡 Нині ми спрямовуємо роботу Фонду на потреби наших захисників. Всі звіти про збір та витрати коштів отриманих в результаті акції будуть опубліковані на сайті БФ «ЧАЕС.СЛАВУТИЧ.РОЗВИТОК» (посилання в коментарях) та в соціальних мережах організацій-партнерів благодійного фонду.

Від кожного з Нас залежить Наша Перемога!

Будемо вдячні за поширення інформації для зацікавлених осіб.

Читайте також: Долучайся до акції: «Одноденний заробіток – на потреби Наших Захисників»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: