Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

500 осіб отримали допомогу від славутицьких підприємців

500 осіб отримали допомогу від славутицьких підприємців фото

Завдяки славутицьким підприємцям 500 осіб з числа вразливих категорій населення зі Славутича та Любеча змогли скористатися послугами тимчасового «соціального магазину», який нещодавно працював у торгівельному центрі “Галерея слави” м.Славутича.

Про це повідомляє Славутицька міська рада посилаючись на Агентство регіонального розвитку.

Дякуючи ініціативі Ахрамєєва Павла, директора ТОВ «ВЛАСНА», що є власником Торгового центру «Галерея слави», вразливі групи населення Славутича та Любеча змогли завітати до магазину «Дивосвіт» та безкоштовно обрати необхідний одяг.

Така ініціатива підприємців дуже важлива в наш час, коли багато родин потребують допомоги в умовах воєнного стану.

Ідея відкрити тимчасовий «соціальний магазин» підтримана КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича спільно із Славутицький міський центр соціальних служб та соціальними працівниками Любеча.

❤️ Дякуємо підприємцям Славутича та зокрема команді ТЦ «Галерея слави», де нині успішно працюють супермаркет «Фора», зоомагазин “КІТ і ПЕС”, аптека “Біла Ромашка”, магазин одягу “ANDI” та інші магазини.

🤝 В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, чудово, що є люди, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще мирне життя. Щиро дякуємо вам за турботу про родини Славутича та Любеча!

🇺🇦 Разом до перемоги! Все буде Україна!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: