Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі перерозподілили міський бюджет - куди направили кошти

У Славутичі перерозподілили міський бюджет - куди направили кошти фото

27 липня відбулося засідання виконавчого комітету. Найважливішим рішенням виконкому став перерозподіл коштів міського бюджету. На потреби часу було виділено більше коштів на захисні споруди і власні добровольчі формування ТРО Славутича.

На початку засідання виконкому міський голова Юрій Фомічев повідомив, що раніше відбулося засідання Славутицької міської ради. Найцікавішим постало для містян питання щодо перейменування об’єктів топоніміки. З цього приводу була проведена чимала робота: надавались різні пропозиції, відбулися засідання робочих груп, опитування і голосування. У кожного була можливість заявити свою позицію для прийняття рішення.

Виділені додаткові кошти на укриття, а також для формування власної тероборони

Начальник фінансового управління Галина Зайченко запропонувала внести зміни до бюджету Славутицької міської територіальної громади. Передбачено вирішення таких нагальних питань: виділити кошти на поточний ремонт захисних споруд в закладах освіти у сумі – 4669,0 тис. грн; фінансування та матеріально-технічне забезпечення добровольчих формувань територіальної оборони в межах Славутицької міської територіальної громади у сумі – 2023,0 тис. грн; заробітну плату у другому півріччі працівників міської лікарні, що надають медичні послуги понад пакет медичних гарантій (патолоанатомічне, стоматологічне відділення, ургентна хірургія, акушерство, невідкладна допомога) у сумі – 4691,6 тис. грн.

Також очільниця фінансового управління повідомила, що на жаль, обсяг освітньої субвенції, що була виділена для бюджету міста, зменшена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, а кошти передані до резервного фонду державного бюджету, тому на забезпечення заробітної плати педагогічним працівникам загальноосвітніх шкіл виділяється сума у розмірі 4750,0 тис. грн.

Надали премії 47 талановитим учням Славутича та їх педагогам

Додатково Галина Зайченко повідомила, що виділяються кошти на виплату стипендій 47 учням переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад у сумі – 79,6 тис. грн та на преміювання вчителів, що підготували переможців. Також перерозподілені кошти у сумі 230,0 тис. грн з програми «Оздоровлення дітей» на програму «Турбота» для надання матеріальної допомоги батькам на придбання путівок «матері та дитини» (діти до 8 років) із сімей військовослужбовців.

 

Також на засіданні виконкому були внесені зміни до програми забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста Славутич; програми «Поліцейський офіцер громади»; міської Програми «Турбота»; міської Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру; затверджено перелік простих укриттів (підвальних приміщень) розташованих у закладах дошкільної освіти. Вісім рішень стосувалися надання одноразової матеріальної допомоги громадянам та три рішення питань опіки та піклування.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: