Завантаження ...

В Славутичі знову акти вандалізму!

В Славутичі знову акти вандалізму!  фото

Нові вбиральні, установлення яких у Славутичі так активно обговорювалось мешканцями міста, постраждали від вандальних дій.

Про це повідомили у КП "Житлово комунальний центр".

За інформацією підприємства, зловмисники завдали пошкоджень в розподільчій коробці електроенергії, тим самим припинивши електропостачання вбиральні.

 

"Нещодавно розпочали роботу нові сучасні безкоштовні громадські вбиральні - в центральному парку та біля стадіону - задля підвищення комфорту місцян та гостей міста. Але 19 липня на вбиральні біля стадіону якась невідома істота - не побоююсь цього слова - залізла в розподільчу коробку електроенергії та поперекушувала дроти. Навіщо - незрозуміло!"

 

Наразі роботу вбиральні відновлено. Повідомили у КП "ЖКЦ".

Комунальники звертаються з проханням до славутичан та гостей міста дбайливо ставися до комунального майна міста. Адже сучасний сервіс, чистота і комфорт - це саме те, до чого ми всі прагнемо.

 

 "Це - майно всієї громади, тому ми просимо дбайливо ставитися та не пошкоджувати його, не красти гігієнічні засоби та туалетний папір! Дякуємо за розуміння!"

 

Це прикро, що під час війни в Україні не всі розуміють, яка ціна нашого спокою. І в той час, коли ти "перекушуєш" дроти в міській вбиральні, хтось віддає своє життя за те, щоб ти і твої рідні спокійно ходили по місту, спали, їли... Варто задуматись.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия