Завантаження ...

У лісі стався вибух: травмувалися двоє неповнолітніх славутичан

У лісі стався вибух: травмувалися двоє неповнолітніх  славутичан фото

Поліція Чернігівщини розслідує обставини травмування двох неповнолітніх унаслідок вибуху поблизу Славутича.

Як повідомив міський голова Славутича Юрій Фомічев ТБ "Медіадім", підлітки, що постраждали під час вибуху у лісі, славутичани:

"Ми знаємо прикрий випадок, який відбувся на минулому тижні під Славутичем з нашими підлітками. Це все зробила ця клята війна! Не було б війни, не було б цього випадку.

Так, підлітки знайшли невідомий вибуховий предмет. І. нажаль, підірвались. Без летальних наслідків. Але наслідки важкі.

Молоді хлопці, розумні, ліцеїсти. Дуже шкода, дуже прикро, що так відбувається.

Тому, будь ласка, пояснюйте своїм дітям - не можна ходити в ліс, бо там небезпечно. Там сюрпризів орки нам залишили ще на багато-багато років", - акцентував очільник міста.

Нагадаємо,15 липня, близько 12-ї години до поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі поблизу одного з сіл Чернігівського району вибухнув невідомий пристрій. Унаслідок вибуху двоє хлопців, 2005 року народження, зазнали поранень різного ступеню тяжкості.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції, поліцейські-вибухотехніки та піротехніки ДСНС.

Правоохоронці встановили, що троє неповнолітніх пішли гуляти до лісу. Внаслідок детонації невідомого вибухового пристрою двоє хлопців травмувалися, а третій відбувся переляком. Обох постраждалих госпіталізували. Нині на місці події працюють поліцейські. Більше подробиць згодом.

Шановні громадяни! Нагадаємо, що нині діє заборона на відвідування лісів у Чернігівській області. Поліція застерігає: небезпека натрапити на боєприпаси та вибухові пристрої дуже висока. У випадку виявлення підозрілих предметів, зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв у жодному разі не наближайтеся до них. Одразу повідомте про це поліцію або рятувальників.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия