Завантаження ...

"Наші друзі будуть разом з нами не лише до перемоги, а й до повної відбудови країни", - Юрій Фомічев

"Наші друзі будуть разом з нами не лише до перемоги, а й до повної відбудови країни", - Юрій Фомічев фото

Вже з перших днів повномасштабного вторгнення, коли Славутич опинився в оточенні, ми отримали безліч пропозицій допомоги від наших друзів, партнерів, колишніх мешканців Славутича та багатьох і багатьох інших.

Одними з таких небайдужих славутичан були Dró Gódman та Alina Goodman (Linkevich) (вважаю, що Дрю - наш славутичанин 🙂 ). Зараз вони живуть в Польщі, в Кракові і з перших днів почали шукати спосіб допомоги місту. Та як це все організувати з іншої країни? Без місцевої допомоги?

🤝 І тут, як це часто буває, з’являється людина яка готова максимально допомагати! І не хто-небудь, а сам староста Powiat Krakowski пан Wojciech Pałka. Людина, яка з перших днів включилася в процес допомоги Україні. Саме завдяки спільній роботі такої команди, Славутич отримував дуже важливу і необхідну допомогу в тяжкі часи оточення.

📌 Особисто з паном старостою, Wojciech Pałka я познайомився лише в червні цього року в Катовіце, коли перебував у складі делегації українських мерів на World Urban Forum. На цій зустрічі ми обговорили нашу подальшу співпрацю і допомогу. І дуже важливим було почути про те, що та підтримка та допомога, яку ми вже маємо від Польщі, точно не буде зменшуватися. Наші друзі будуть разом з нами не лише до перемоги, а й до повної відбудови країни!

А ще, на цій зустрічі, я вручив пану старості символ «Амбамсадора Славутича -2022» (іменну саперську лопатку), а натомість отримав гарний подарунок для наших вояків! Звітую – прилад передано за призначенням! (фотозвіт додається).

Із нетерпінням чекаємо нашої Перемоги та зустрічі в Славутичі!

Юрій Фомічев, міський голова Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия