Завантаження ...

Храмове свято у Славутичі

Храмове свято у Славутичі фото

У першу неділю липня вшановуємо ікону Матері Божої "Неустанна Поміч". Для багатьох славутичан це особливий день, бо один з храмів міста зведений на честь цієї ікони.

З нагоди храмового свята була звершена соборна Божественна Літургія, за участі духовенства Чернігівщини.

Після Літургії відбувся водосвятний молебень за перемогу над окупантом та особливими проханнями за наших воїнів!

 

"Щирі вітання засилаю для Славутичан з нагоди храмового свята у нашому місті!

 В першу неділю липня святкуємо та віддаємо шану цій особливій іконі Матері Божої " Неустанна Поміч", в честь якої зведений наш храм у Славутичі!

Це особлива ікона Божої Матері, в назві якої мовиться про ту Неустанну Поміч, яку ми так зараз потребуємо. Тому з останніми подіями в державі, храм став особливим місцем у нашому місті, де щоденно звершуються богослужіння за наше військо, за тих відважних воїнів які сьогодні мужньо захищають нашу землю, а також підтримкою для рідних бійців моєї військової частини, адже нажаль сьогодні чисельна кількість військовослужбовців перебувають у полоні!

Тому в цей особливий день для нашого міста поручаю кожного славутичанина Божій Матері, і впевнений та вірю що перемога обовязково буде за нами, бо знами правда та Бог", - наголосив настоятель храму, протоієрей Юрій Логаза, капелан військової частини "3041" НГУ.

Зазначимо, Славутицький храм у часі війни також став місцем соціального служіння та допомоги мешканцям міста, які довгий час перебували в облозі російських військ.

Зі святом тебе, Славутиче! Зі святом нашого храму, що побудований в честь ікони Матері Божої "Неустанна Поміч"! Нехай допомагає і захищає кожного з нас та наближає перемогу нашої України!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия