Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь

І чужому навчайтесь, і свого не цурайтесь фото

Окрім ретельного пильнування та охорони міста, тероборонівці Славутича постійно засвоюють нові знання і практики військової справи.

Про це повідомляє Славутицька рота охорони ЗСУ.

Навчання - це окрема щоденна праця сил оборони Славутича. Щодня бійці роти охорони ЗСУ та добровольці тероборони проходять навчання за окремими видами дисциплін.

Топографічна наука є обов'язковою частиною такого військового навчання. Читання мапи, розрахунок азимуту, ознаки орієнтування та природний вплив на них...

Бійцям необхідно засвоїти все, що знадобиться для ведення бойових дій на передовій та для оборони Славутича.

Першочергове завдання для Славутицької роти охорони ЗСУ та формування територіальної оборони - вчитися воювати. Це щоденна робота, сім днів на тиждень. Фізична підготовка, тактична медицина, топографія, інженерна справа, вогнева робота...

Ми повинні надати максимум навичок сьогодні, щоби вони допомоглі нашим хлопцям залишитися живими завтра, - повідомляють захисники.

Славутицька рота охорони ЗСУ щиро дякує за ці навчання командуванню та нацгвардійцям з військової частини 3041, Татьяна Кебкало-Ерохова та Yerokhov Viktor .

Як стверджував військовий класик, тяжко в навчанні - легко в бою. Сподіваємось, що всі ці знання і навички не знадобляться охоронцям нашого міста. Але ми маємо бути готові до захисту - війна ще не закінчилась. Ворог підступний і жорстокий.

Віримо в наші Збройні сили! Україна переможе!

Читайте також: Про ймовірне замінування храму у Славутичі"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: