Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Допомагати легко!

 Допомагати легко! фото

До вашої уваги цікава пропозиція! Ви можете взяти участь у благочинній акції, кошти від якої надійдуть для допомоги військовим на передові позиції, а також отримати задоволення від поїздки на кінно-спортивну базу для знайомства, катання та фотографування з кіньми за містом.

З умоваю благодійного заходу на сторінці організатора Ruslana Slavutich, всього буде 25 номерів по 60грн. Там ви обираєте від 1 до 25 будь-яку кількість номерів. Номінація "особисте місце" -  гарантує вам поїздку без розіграшу (вартість 150грн). Таких місць 2!

Оплачуєте і в коментарях під постом ставите +150 хто встигне першими.

Якщо ви не поряд, то можете виграти і подарувати таку поїздку своїм рідним або знайомим.

Можна вибрати собі один чи декілька номерків та оплатити  на карту

5363542019280313 ПриватБанк, Руслана Ш.

Після того, як розберуться всі номерки, відбудеться розіграш через программу випадкового вибору. Далі слідкуйте за інформацією під цим постом.

Якщо хтось хоче допомогти нашим збройникам особисто, без очікування зборів, звертайтеся в Соціально-психологічний центр м.Славутич або особисто до Віктора Одиниці, в нього є всі дані щодо найнагальнішого для наших  бійців.

Також для потреб захисникам з міста Славутич створено сайт, за посиланням https://slavutych.help/ можна побачити всі активні збори на сьогодні  та доєднатися до них.

Тож долучайтесь до добрих справ та отримайте позитивні емоції від незабутньої мандрівки!

Слава нашим Захисникам! Разом до перемоги! Україна переможе!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: