Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розвиток конституційного права

Розвиток конституційного права фото

У залі засідань Славутицької міської ради відбулося зібрання Громадської ради з розвитку міста під головуванням Володимира Удовиченка.

Відкриваючи засідання, Володимир Петрович запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам'ять загиблих славутичан, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої України в боротьбі з російськими окупантами.

Він підкреслив, що ворог хоче знищити не тільки наші міста і села, а й нашу державу:

«Конституції  України наголошує, що Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава (стаття №).

Суверенітет України поширюється на всю її територію. Україна є унітарною державою. Територія України в межах існуючого  кордону є цілісною і недоторканною (стаття №2). На загальних засадах Конституції - Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю (стаття №3)

Ми віримо в перемогу України, ми віримо в наші Збройні сили, тому ми впевнені, що прийде час, і ми разом відбудуємо народне господарство, продовжим державне реформування», - сказав Володимир Удовиченко.

Під час засідання члени громадської ради обговорили ряд нагальних питань, які потребують рішення вже сьогодні, незважаючи на воєнний стан.

Одним з таких питань є завершення планування та оформлення міського кладовища. Нажаль, війна, яку нам нав’язала росія, не обходиться без втрат. Голова Громадської ради підтримав пропозицію Олександра Пантєєва щодо цього і звернення з відповідним листом до військової адміністрації.

Актуальними були питання стосовно підготовки до нового опалювального сезону, оформлення у визначених місцях розкладу руху міжміського автотранспорту та питання роботи освітніх закладів у новому навчальному році.

Члени громадської ради визначили питання, що ввійдуть до порядку дня наступного засідання.

На засіданні громадської ради з розвитку міста Володимир Удовиченко вручив книгу «Мер», з автографом автора, Заслуженому будівельнику України, ветерану Чорнобильської АЕС, члену громадської ради – Володимиру Степановичу Крупському.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: