Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич на світовому форумі World Urban Forum

Славутич на світовому форумі World Urban Forum фото

26-30 червня у Катовіце (Польща) проходив XI Світовий форум міст, організатором якого є OOO-Хабітат спільно з Міністерством фондів розвитку та регіональної політики Польщі.

🌍Загалом у Форумі взяли участь, в тому числі онлайн, майже 22 тисячі представників урядів, органів місцевого самоврядування, міжнародних організацій з усього світу. У рамках Форуму проведено велику кількість сесій та панельних дискусій, присвячених розвитку міст, подоланню кризових ситуацій, питанням сталого розвитку та інноваційного управління.

🌍На запрошення Асоціації польських міст у Світовому форумі взяла участь делегація міських та селищних голів, з різних куточків України, серед яких і міський голова Славутича Юрій Фомічев.

🌍28 червня відбувся День України, який організувала Асоціація міст України спільно з Асоціацією міст Польщі.

Українські мери під час пресбрифінгу розповіли гостям про воєнні злочини рф в Україні, про стан і потреби громад, про волю українського народу до Перемоги, акцентували увагу на європейських прагненнях України. Міський голова Юрій Фомічев розповів про потреби у відновленні територіальних громад та активно приймав участь у всіх панельних зустрічах.

🌍Під час Форуму Україні приділялася особлива увага, низка програмних заходів була присвячена українським питанням. Адже саме зараз, у нелегкий воєнний час, формується багато нових партнерств між українськими громадами та європейськими муніципалітетами, планується побудова спільної Європи.

 
Відео: ТБ "Медіадім"
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: