Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про ймовірне замінування храму у Славутичі

Про ймовірне замінування храму у Славутичі фото

Звістка, що може бути заміновано храм на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч», надійшла вчора зранку.

Про це повідомила Славутицька рота охорони ЗСУ.

Тероборонівці почали діяти, не очікуючи наказів "зверху".

"Звісно, за теорією, спочатку поліліції потрібно було зареєструвати кримінальну справу. Далі - повідомити ДСНС та спеціалістів з Київа, і чекати розмінування.

Але щоби пересвідчитися, що нічого не загрожує життю людей, хлопці виїхали негайно. Перевірили церкву та все навколо, дякуємо Богові мінування не підтвердилось", - йдеться у повідомленні.

В ці дні Храм на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» став місцем великого скупчення славутичан. Адже там відбувається прощатання з загиблими Героями, що полягли захищаючи Україну.

"Ми завжди були, є і будемо зі своїми людьми. Це серцевина Церкви. Ми ніколи не заохочували і не благословляли жодних протиправних дій. Ми завжди виховували правову культуру, обов’язок поважати закони України. Ми завжди закликали виконувати закони України відповідно до Божого закону та соціальної доктрини Церкви. Церква не є частиною політичного життя, але Церква є невід’ємною частиною громадянського суспільства», - прокоментував цю ситуацію отець Юрій Логаза, настоятель Храму на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч», капелан в/ч "3041" НГУ.

Війна не закінчилась. Ворог цинічний і підступний, він воює також і з мирним населенням, створюючи диверсії, про які ми щодня дізнаємося з офіційних джерел ЗМІ.

Славутицька рота охорони звертається до мешканців міста дотримуватись вимог війського стану, комендантської години та не нехтувати сповіщеннями про повітряну тривогу. Про підозрілих осіб та невідомі предмети повідомляти поліцію. 

Слава нашим захисникам! Україна переможе!

Зветаємо увагу, що slavutych.info у своїх публікаціях використовує лише перевірену інформацію з перших уст, офіційних джерел та авторитетних ЗМІ.

Читайте також: 30 червня у Славутичі оголошено днем жалоби

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: