Завантаження ...

30 червня у Славутичі оголошено днем жалоби

30 червня у Славутичі оголошено днем жалоби фото

Славутич втратив свого Героя-Захисника Андрія Троценка. Прощання з загиблим Героєм відбудеться 30 червня.

Славутич у жалобі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати доброї людини, мужнього воїна, щирого патріота.

Андрій Троценко - випускник Славутицької школи № 3, завжди прагнув до знань, хотів захищати людей, мав активну життєву позицію, цінував життя і свободу. Служив у військовій частині 3041 Національної гвардії України, а потім за контрактом у Збройних силах України. Загинув 25 червня обороняючи Україну від ворогів-рашистів.

Він віддав найцінніше – своє життя, захищаючи рідну землю від ворога.

Світлий спомин про захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Прощання з загиблим воїном-захисником ндрієм Троценко відбудеться о 12:00 у Храмі на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч». 

Проведемо нашого Героя у останню путь, висловіть свою вдячність за захист і відстоювання незалежності нащої держави, нашого майбутнього, нашої свободи. Підтримаємо рідних і близьких Андрія.

Герої нае вмирають. Вони живуть у пам'яті кожного з нас

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия